Iskustva

Petrina životna strast i svrha je nadahnuti i pomoći drugima da stvore promjene u njihovom životu. Svoj uspjeh ne mjeri riječima, već brojem srca koje dotakne. Njezini istinski i jedinstveni talenti dosegli su mnoge …

Na ovoj stranici pronaći ćete grupu ljudi poput vas koje je Petra mentorirala, vodila i nadahnula. Te su se transformacije dogodile ljudima svih oblika i životnih priča. Mnogi su svoju promjenu pokušali kvantificirati riječima, ali najviše govore njihovi osmijesi i svjetlucanje života i radosti u njihovim očima!

“Toliko uvida i inspiracije, ostavlja me zahvalnom!

Bilo je to lijepo putovanje iscjeljenja u prekrasnoj grupi. Jako puno uvida i inspiracije. Osjetila sam kako je još jedan veliki sloj otpao. Petra je vrlo intuitivna i divna duša – toliko sam zahvalna.”

Klaudia

Klaudia je iskusila popriličnu količinu životnih borbi. Ipak, predanim radom i hrabrošću pronašla je put do sebe i do svog srca. Ljubav koju je tražila pronašla je u sebi.

2018. godine, nakon okupljanja svih Petrinih učenika, pojavila se sasvim neočekivana ideja. Njezini su učenici odlučili potajno snimiti i za nju sastaviti dirljivi video kolaž, kao mali znak zahvalnosti za sve što je učinila za njih. Uručili su joj tako ovaj poklon …

Jedno je sigurno, nećete započeti i završiti ovo putovanje kao ista osoba

Petrin samoistraživački online boot camp će se pobrinuti da usvojite barem neke od mnogih korisnih i zdravih praksi u vašu svakodnevicu. Ovaj program će vas postupno uvesti u proces izgraðivanja zdravih navika koje će zasigurno promijeniti vaš i život onih koji vas okružuju. Osobno sam uživao promatrati međusobnu podršku članova grupe i zahvalan sam što sam dobio priliku svjedočiti osobnom rastu svih članova grupe jer da bismo iskusili istinski rast trebamo druge osobe.
Jedno je sigurno, nećete započeti i završiti ovo putovanje kao ista osoba. Samo vjerujte u sebe, vjerujte univerzumu i usudite se napraviti prvi korak.

 

Nenad

Ovo je primjer kako bi uvijek trebali živjeti! S ovom radionicom nema više isprika

Online radionicu preporučujem svima koji osjećaju da im je vrijeme da nešto riješe u svom životu, da nešto promjene, da saznaju malo više o sebi, da se potaknu na ono što dugo osjećaju, ali nikako da se toga prime. Savršena je pogotovo za one koji su vremenski ili prostorno ograničeni i ne mogu fizički prisustvovati radionicama. S ovom radionicom nema više isprika. Sve je servirano na pladnju: svakodnevne upute, motivacijske poruke, meditacije, domaće zadaće, i non-stop podrška voditeljice i svih članova grupe putem Facebook-a.

30 intenzivnih dana koji stvaraju bazu i služe kao primjer kako bi uvijek trebali živjeti: svjesno, snažno, beskompromisno… da nam svaki trenutak, svaka situacija, emocija, služe kao stepenica u spoznavanju sebe i svog istinskog puta u ovom Životu.

Hvala Petra na predivnom iskustvu!

Elena

Nevjerojatan program koji razotkriva sve!

U ovaj sam program ušla osjećajući se nevjerojatno izgubljeno i trpeći stalne napade panike i tjeskobe. Sve je to izlazilo na površinu i pokušavalo se osloboditi, a nakon godina isprobavanja različitih metoda, počela sam se bojati vlastitog tijela. Petrin program je od prvog dana bio savršeno postavljen i što je najvažnije, bila je tako ljubazna, brižna i nježna i pobrinula se da svi budu u svakom trenutku prihvaćeni na svom putu. Petrina nevjerojatna velikodušnost i dobrodušnost, zajedno sa svim vještinama, znanjem i iskustvom koje posjeduje, stvorili su tako nevjerojatan program koji razotkriva sve! Puno hvala Petra što služiš čovječanstvu na tako divan, iscjeljujući način!

 

Livia Macdonald

 

Viša dimenzija upoznavanja sebe

Upoznavanje sebe je uzbudljiva avantura koja na Petrinim radionicama poprima još jednu višu dimenziju. Meditacijama i podrškom grupe do ostvarivanja vlastitog cilja, vlastitih promjena ponašanja i razmišljanja…

 

Alan

Toliko ljubavi i pozitivne energije na jednom mjestu

Najbolji tečaj ikad! Petra nas je fenomenalno vodila kroz lekcije svojim znanjem i iskustvom, nevjerojatnom predanošću svakom od nas. Prepuštala sam se njenom vodstvu s punim povjerenjem. Toliko ljubavi i pozitivne energije na jednom mjestu. Nadahnjujuće i nezaboravno iskustvo. Od ❤️ hvala!

 

Valentina Martek

Nisam se susrela u životu s nečim tako punim pozitivne energije, tako stimulativnim.

Ovih 8 tjedana bilo je tako posebno, čarobno bolno, sve suze bile tako pozitivne, nadahnjujuće, iscjeljujuće, osvješćujuće. Svaki udisaj donosio je novi mir ( a puno smo disali ). Oduševljavala me Petrina rečenica: “A sad udahnite još dublje!!!” Mislim da većina želi ponoviti tečaj ne samo zbog sebe, nego i zato da se i daje i još više druži s Petrom.

Tečaj je napravljen tako stručno da se dotiče svakog pojedinačno i svih nas zajedno. Koncentrirano na svaki energetski centar. Meditacije su nježne i produhovljene. Sigurna sam da ćemo ih raditi često i uvijek im se vraćati. Hvala cijelom timu na potpori i svemu napravljenom ( što se često ne vidi , pa se kao podrazumijeva ). Sigurna sam, barem što se mene tiče da ovo nije kraj nego samo jedno privremeno doviđenja. Ne mogu ne spomenuti posebno Meditaciju u hodu. Tako me diže, nosi, razvaliti će mi prsa od pokušaja da srce otvorim još više, i više. Nisam se susrela u životu s nečim tako punim pozitivne energije, tako stimulativnim.

Smijem se sebi svaki put kada se okrenem da vidim što sam sve ostavila iza sebe. Ma prekrasno! Jednostavno nezaboravno iskustvo.

Mogla bih napisati još puno riječi, ali i kada kažem jedno obično HVALA OD SRCA sigurna sam da ćete me razumjeti. Volim vas i smjestila sam vas u svoje srce. ?

Snjezana Golubic

Sve što sam percipirala kao slabost i negativnost bilo je moja snaga i osobna moć.

Dragi moji svi,…, 3ec mi je ispričao takvu priču da se ježim. Moja prošlost, žrtva, tereti pokazali su mi snagu i osobnu moć za koju nisam vjerovala da postoji u meni. Iako mi je 3ec bio nekako vrlo velik i širio se dalje od svih centara i taj mi je osjećaj bio čudan.
Ono bitno. Sve što sam percipirala kao slabost i negativnost bilo je moja snaga i osobna moć.
Nešto nevjerojatno – za mene.
Eto, prepustila sam se i dobila ono što nisam znala da mi treba.
Oči koje mi uvijek budu stisnute kapcima, opustile su se… Nastupilo je olakšanje koje sam osjetila kasnije u hodu.
Moje danas. Neponovljivo.
Pokazuje kako sve što Petra govori ima smisla.
Nakon sedam tjedana moj oklop na leđima je pao, moja su se ramena opustila, moje disanje se produbilo.
Sretna sam i zahvalna Petri i čitavom timu koji podržava njen rad.
Zahvalna sam i vama koji ste pisali, pitali.. izvrsna ste grupa ljudi.
Vjerujem da ćemo nastaviti dalje s Petrom.
Njena energija zove…
A mi nastavljamo dalje ?.
Hvala, veliko kao svemir…? 

Andrea Crnjak

Prije sam mislila da ja to nikako ne mogu

Sad bi dugo trajalo da snimim video?. Dobro je rekla moja prijateljica polaznice Petrine grupe prije par godina – rekla je da je Petra čvrsta ali opet nježna. Dodala bih, zna sa ljudima i strašno puno radi sama na sebi. Vidjela sam videe sa radom sa Joeom, sve me to dirnulo. Divila sam se kako je naše gore list tako lijepo uspjela. Znate pitanja iz zadnje zadaće? Prije sam mislila da ja to nikako ne mogu. No uz vas je moj san postao moguć, pratila sam predavanja i meditacije. Dnevnik mi je pun mojih nečitljivih škrabotina. I opet sam prošla sva predavanja, i kao sto mnogi kažu mnogo toga propustila. Naprosto treba opet sve proći. Osjećam se bogato što imam sve to u vlasništvu a još više što vas sada Petra, vas i ostale ovdje imam u ❤. Daj Bože da nastavim samo tako dalje. Moji snovi su ostvareni ? a sada – fina obrada i malo boje, nadogradnja  ????? svima veliko hvala ????

Petra Podhorsky

Moćne meditacije, joga i temeljita introspektivna domaća zadaća

Wow!!! Kakva vožnja!!! Petrina Škola osobne promjene odvela me na nevjerojatno transformativno putovanje. Tjedni sastanci tijekom kojih smo dijelili svoja iskustva u kombinaciji s moćnim meditacijama, jogom i temeljitom preispitivajućom domaćom zadaćom pružili su mi vrijeme i prostor da duboko zaliječim neke traume koje su me kočile u životu. Petra nas je vodila kroz iskustvo transformacije iz prostora ljubavi, suosjećanja i snage. Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam učinila, a koja me je povezala s mojom dušom i ponovno otkrila moju istinsku svrhu postojanja ovdje na ovoj 3D zemlji. Očistila sam mnogo starih obrazaca i programa kako bih došla do istine onoga što jesam. Neizmjerno sam zahvalna na prilici da učim od tako moćne učiteljice pune ljubavi.​

 

Gabe Morahan

Petra na najskromniji način nosi, dijeli i kombinira svoju mudrost, znanost i transcendentalno znanje.

Petra je jedna od najsrčanijih osoba koje sam upoznala i i povezala se. Nesebična je u mentoriranju i duhovnom poučavanju drugih. Petra na najskromniji način nosi, dijeli i kombinira svoju mudrost, znanost i transcendentalno znanje. Ona je istinska iscjeliteljica i ne mogu je dovoljno nahvaliti i preporučiti svima koji traže duhovni rast, osobnu slobodu i mir.​

 

Alja Hopkins

Petra je apsolutno nevjerojatna voditeljica koja vodi primjerom. Stvara sigurno okruženje gdje se grupa povezuje, ali je i dalje pažljiva prema pojedincu – zna kada vam je potrebna dodatna pažnja.

Ova škola zaista ulazi u dubinu sa svakim energetskim centrom i pruža duboko razumijevanje blokada u našem životu (fizičkih, emocionalnih i mentalnih). Strukturirana je nevjerojatno dobro i nudi značajno i ključno znanje. To je definitivno transformacijsko  iskustvo i uvijek se možete vratiti na praktične alate koji su vam dani tijekom škole. Petra je apsolutno nevjerojatna voditeljica i srdačna, brižna osoba. Ona vodi primjerom i iako je visoko profesionalna, uvijek smo se osjećali kao da smo svi isti i na istom putu. Ona stvara sigurno okruženje puno ljubavi i povjerenja, gdje se grupa povezuje i svatko od toga ima koristi. Petra je veliki učitelj ovog vremena u kojem smo preplavljeni raznim tečajevima duhovnog buđenja jer ima veliko znanje, ali je u stanju učiniti ga jednostavnim i razumljivim. Također je vrlo pažljiva prema pojedincu i ima nevjerojatan suptilni osjećaj kada vam je potrebna dodatna pažnja i briga – drži vas pod budnim okom. Čak i prilagođava radionicu kako bi zadovoljila sve individualne potrebe. Malo je učitelja sposobno to učiniti a da istovremeno prođe kroz predviđeni materijal. Ova škola će vas definitivno dovesti do velikih dubina i ako se tome posvetite barem malo, prepoznati ćete promjenu u sebi. Škola mi je pomogla da razbijem neke unutrašnje zidove i steknem drugačiju perspektivu. Definitivno me pokrenula u životu – već se puno toga promijenilo tijekom, ali i odmah nakon pohađanja. Iskreno bi ju preporučila svakome, bez obzira jeste li početnik na putu svladavanja sebe ili mislite da ste sve već učinili. Definitivno se život mijenja! Tako sam zahvalna što sam upisala ovu školu!

 

Barbara Jedovnicky

​Sada i budna znam sanjati – znam živjeti! Ima li išta veće od toga?

 

”Stvorite Nov Život” nije tečaj ni seminar ni predavanje koje odslušate i nastavite dalje sa svojim životom kao i prije. To je radionica u punom smislu te rijeci. Učiš i radiš. Ne da samo mijenjaš svoje navike i korigiraš svoju svakodnevnicu, već otkrivaš dubinu svoje osobnosti, transformiraš svoju svijest i zaista mijenjaš svoj život. Stvaraš novo Ja. Ako učiš i radiš. Tek kad shvatiš koliko je veliko to što si naučio i odradio tokom radionice, tek tada se zaista zaljubiš u cijeli proces, u sva nova znanja, u život, u svijet … i tek tada prava radost i rad počinju ? Hvala, Petra, sto si odlučila svojim srcem probuditi naša srca, pa sad i budni znamo sanjati ? znamo živjeti! Ima li ista veće od toga…

 

Davorka

Osam tjedana prođe u trenu, a ostaje iskustvo, alati i osjećaj da je moguće više nego se usudimo sanjati.

Odličan program za sve koji žele osvijestiti koje su to misli, uvjerenja, emocije i obrasci koji se vrte ispod površine i koče ih u življenju života kakvog žele. Petra sjajno vodi – ima znanje, iskustvo i strastvenu posvećenost misiji da pomogne i podrži svakog na putu prema stvaranju novog ja. Divno je imati takvu podršku kroz cijeli proces. Energija grupe koja se stvorila kroz ovih 8 tjedana je dodatni bonus i pomoć svakome tko sudjeluje u programu. Osam tjedana prođe u trenu, a ostaje iskustvo, alati i osjećaj da je moguće više nego se usudimo sanjati.

 

Vlasta

​Jedan od najboljih poklona koje sam darovala samoj sebi.

Škola Osobne Promjene ”Stvorite nov život!” je zasigurno jedan od najboljih poklona koje sam darovala samoj sebi. Svima preporučam ovo iskustvo – osam tjedana je proletjelo u dahu, a rezultati rada vidljivi su u mahu! Petra i njen tim su izuzetni te sam neopisivo zahvalna na našem zajedničkom radu i druženju.
Zabavna, ambiciozna, emocionalna, iskrena i ohrabrujuća ženska grupa pod Petrinim vodstvom uspjela je ono što mnogi iskusni coachevi nisu – učiniti da budem ovdje i sada, u miru i ljubavi sama sa sobom. Već u prvom tjednu tečaja započela sam sa rušenjem prastarih i nepodržavajućih konstrukcija, nastavila sa preispitivanjem svojih životnih ciljeva, detektiranjem i deaktivacijom budalastih blokada, a (ne)očekivano završila sa potpuno promijenjenom životnom rutinom i jednim velikim korakom bliže životu koji želim i zaslužujem. Prekrasno i oslobađajuće iskustvo, štoviše, čarobno.

 

Kruna

Ponovila bih ovo putovanje s Petrom opet..i opet … i opet ?

Ova je radionica ugodno i intenzivno putovanje s Petrom kao voditeljicom. Iskusna je, nježna, daje vam sigurnost i obzirnost. Vodila me na svakakva lijepa mjesta gdje nikada ne bih sama otišla. Vodila me do skrivenih dijelova u sebi, gdje sam pronašla nove putove i prečace prema stvarima koje stvarno trebam i želim.

Ponovila bih to opet. Ponavljao bih ovo putovanje s Petrom iznova i iznova … i iznova

Jelena

Ovo je bilo prijeko potrebno!

Prije otprilike pet godina počeo sam se boriti s kroničnim umorom. Kao profesionalnom sportašu bilo mi je teško raskinuti ugovor i potpisati poraz, ali još je teže bilo prestati slijediti svoje snove. Tada sam prvi put čuo za hipnoterapiju, a moj dobar prijatelj rekao je da bi mi to moglo pomoći. Kako sam živio izvan domovine, bilo je teško pronaći osobu od povjerenja. Prije godinu dana bol i umor bili su toliko jaki da sam morao odustati i potpisati kapitulaciju. Proučavajući rad dr. Joea Dispenze, naišao sam na Petru i njenu web stranicu te otkrio da baš ona radi kao hipnoterapeut. Nije trebalo dugo da zakažem sastanak.

Iako sam kao glavni razlog terapije naveo malu fobiju i znatiželju, Petra je u početnom razgovoru rekla da bi  hipnoterapiji također mogli riješiti i kronični umor. Počeli smo s meditacijom i opuštanjem, a onda me Petra odvela u jednu od najzanimljivijih avantura u životu. Putovanje je započelo na mom sigurnom mjestu, planini na koju se uvijek rado vraćam kada dolazim kući. Upoznala me s mojom fobijom, odvela u rano djetinjstvo i kroz komunikaciju sa “malim” sobom u dobi od 6 i 4 godine, ali i sa samom fobijom, dala mi je prave odgovore.

Kroz razne senzacije u tijelu došli smo do glavnog izvora umora. Za razliku od fobije koja je bila izvan mene, umor se očitovao kao dio mene. Petra me zatim vratila na planinu gdje smo pokušali odbaciti taj umor. Ispostavilo se da još uvijek nije pravo vrijeme za bacanje jer u mom životu  nije bilo vremena za umor zadnjih nekoliko godina.

Na kraju mog putovanja, na planini su mi se pridružile moje dvije verzije mlađeg mene (6 i 4 godine). I kad sam pomislio da je sve gotovo, pojavila su se neka nova pitanja koja su unijela nove senzacije u moje tijelo. Odjednom sam se stvorio u sportskoj dvorani, na svojoj posljednjoj utakmici u profesionalnoj karijeri. Promatrajući sebe na sportskom terenu, cijela je situacija postala vrlo emotivna. Petra me tada odvela bliže do sebe, da se zagrlim i čestitam si na svemu što sam prošao. Iako sam bio ponosan na sve što sam učinio, sportaš u meni nije mogao zaustaviti suze.

Nakon povratka u sadašnji trenutak, povratak kući i ostatak dana bio je prilično emotivan, ali sljedećeg jutra sve je nekako postalo drugačije.

Dva mjeseca nakon – potpisao sam novi ugovor za novu sezonu – vraćam se u igru pun snage i radosti!

Hvala ti Petra na ovoj divnoj i nevjerojatnoj avanturi!

 

Matija

Osvijestila sam neka negativna uvjerenja koja su me kočila

 

Kad se, s odmakom od par mjeseci nakon pohađanja, osvrnem na radionicu „Stvorite novo Ja“, primjećujem koliko mi se novih stvari pokrenulo u životu; otvorili su mi se novi vidici, upoznajem nove i zanimljive ljude, počele su se javljati nove mogućnosti i općenito se mijenja pogled na svijet koji me okružuje. Uz Petrinu podršku, koja je cijelu grupu nepokolebljivo vodila kroz suočavanje s obrascima „starog Ja“, osvijestila sam neka negativna uvjerenja koja su me kočila u kreiranju budućnosti i oslobodila katarzu čije efekte i dan danas promatram s oduševljenjem, dubokim poštovanjem i zahvalnošću što mi je pružena prilika da doživim ovakvo iskustvo.

 

Ines

Konačno osjećam životnu energiju, ljubav prema životu i prema sebi

Ova radionica je super! Dugo sam čekao ovakvu radionicu, jer sam pročitao knjigu Joe Dispenze Placebo si ti i trebao mi je neki poguranac kao i svemu u mom životu, mom starom ja  Osvijestio sam neke zakopane emocije, situacije iz prošlosti, oprostio sam sebi i drugima, riješio sam se straha. Konačno osjećam životnu energiju, ljubav prema životu i prema sebi, lijepo je kad se možeš pogledat u ogledalo i reći si sa ljubavlju volim te. Uz svakodnevnu meditaciju i kristalno jasnu definiciju budućnosti, svemir konačno zna što želim i znam da će se ostvariti u najboljem trenutku za mene! Petra, hvala ti!

 

Velimir

Zauvijek zahvalna na ovom iskustvu

Za sve koji se osjećaju spremnima za dugo očekivanu PROMJENU, za one koji se jednostavno ne žele nagoditi s “dovoljno dobrim”, nego žele “VELIKE STVARI” u bilo kojem području svog života, za one koji se osjećaju izgubljeno ili zaglavljeno i nemaju pojma o tome što žele, kao i za one koji točno znaju gdje žele biti, ali ne znaju KAKO tamo doći … Ne mogu dovoljno preporučiti ovaj tečaj.?????

Petrino vodstvo je tako nježno, puno ljubavi, suptilno, a TAKO snažno.?? A vrijednost povezivanja s drugim dušama koje s vama dijele svoje putovanje kroz ovaj prekrasan proces i snagom ranjivosti i zajedničkih iskustava apsolutno je – OČARAVAJUĆA! ?????

– Zauvijek zahvalna na ovom iskustvu.??

 

Vedrana

Vodila me nježnim i čvrstim koracima

Dok sam se pripremala za Week Long Retrest dr. Joe Dispenze u Berlinu, zaista sam imala velika očekivanja (od sebe?). Mislila sam da ću doživjeti veliku transformaciju. I to je to. To će riješiti sav moj teret i nakon toga ću nastaviti sa svojim novim životom. Iskustvo je bilo lijepo, 1200 ljudi na jednom mjestu s istom namjerom – voljeti život. Ušuljala sam se u svijet za koji nisam ni znala da postoji. Međutim… nisam ni slutila da ću samo zagrebati površinu. Kući sam se vratila fizički iscrpljena i sa još više pitanja o svom životu. Vratila sam se u staro okruženje i bilo je izazovno ostati u istim vibracijama. Petrina škola “Stvori novi život” i online program od 30 dana promijenili su me na mnogo dubljoj razini.

Nježnim i čvrstim koracima odvela me do najmračnijih dijelova mene. A upravo to mi je trebalo. Suočiti se sa svim svojim dijelovima … probuditi svoje blokade … otkriti koja mi uvjerenja ne služe. A onda, kad sam se „raspala“ i otvorila srce „nepoznatim“ ljudima, započeo je drugi dio transformacije, poput čvrstog, postojanog cvijeta – svaki dio mene počeo je sjedati na svoje mjesto.

Od osobe koja je bila izgubljena i svakodnevno imala strašne misli o sebi … Nisam dovoljno vrijedna … Nisam pametna, lijepa, sposobna … One koja je uvijek razmišljala o tome što bi netko drugi rekao… uvijek se uspoređivala s drugima… Od osobe koja je puno plakala… koja je sumnjala u vlastitu inteligenciju… Postala sam čvrsta, stabilna, vratila sam vjeru u sebe, svoje postojanje i svoju vrijednost. Sad znam da je u redu biti sretan, čak i ako netko drugi nije, shvaćajući da svi imaju IZBOR. Naučila sam se odvojiti od drugih, njihovih misli i osjećaja, ostati u svom umu, smirena i zadovoljna. Otvorila sam srce i vratila vjeru u čuda. Sada se radujem svojoj budućnosti, znajući da je stvaram u sadašnjosti. Petrino vodstvo tijekom ovog procesa bilo je neprocjenjivo. Iz Berlina sam se vratila sretna, ali u dubini sebe, u raspadu … I nisam znala kamo bih krenula. Tada mi se ukazala prilika krenuti u Petrinu školu i proći cijeli proces transformacije od početka do samog kraja, korak po korak, uz istinsku podršku Petre i ostalih sudionika. Zaista sam zahvalna iz dubine duše. Sada svaki izazov vidim kao blagoslov i priliku za rast. Radujem se svom životu.

Emilija Hostička

Predaje iz vlastitog iskustva

Prije dvije godine sam se poznala s učenjima Joea Dispenze i ubrzo nakon toga sam započela s “radom”. Nakon nekog vremena, radeći samostalno i razočarana svojim napretkom, odlučila sam početi pohađati njegove radionice. Na jednoj od tih radionica upoznala sam Petru koja je tada bila član tima dr. Joea. Odmah sam primijetila da je nekoliko učenika iz moje grupe također iz Hrvatske i da već rade s Petrom, ali i da nalaze se na puno naprednijoj razini od mene. Nakon toga odmah sam se prijavila na jednu od Petrinih online radionica i shvatila sam da su izvrstan dodatak radionicama dr. Joea. Prednosti takvog rada su brojne, primjerice grupa je manja pa svaki polaznik dobiva puno pažnje, svatko može postavljati pitanja i dijeliti svoje iskustvo, ljudi se vežu tijekom radionice pa se nastavljaju međusobno motivirati i podržavati i nakon radionice, dijele probleme i izazove pa svi ostali u grupi imaju koristi od zajedničkog rada… Petrine radionice istražuju i druge tehnike rada na sebi, ona predaje iz vlastitog iskustva kako bi ljudi prepoznali autentičnost njezinih riječi / djela. S Petrom se može raditi i jedan na jedan te je specijalizirana i za druge alternativne tehnike iscjeljenja koje bi mogle biti upravo ono što vam treba. Umjesto da se borite sami, preporučujem pohađanje Petrinih radionica, moglo bi vam pomoći kao što je pomoglo meni. Mogu reći da sam poboljšala svoju tehniku, meditacije su mi moćnije, motivacija veća, prisutnija sam i svjesnija.

 

Ana Prpić

… a možemo vam ispričati stotine drugih sličnih priča!