Čestitamo, pridružili ste nam se!

Vaša je registracija sada uspješna!

 

Zajedno ćemo započeti besplatni online uvodni trening 03.10.2022.
Sve informacije potrebne za uživanje u ovom putovanju dobit ćete putem e-maila.

ZNATE LI VEĆ NAŠE KANALE DRUŠTVENIH MEDIJA?​

Pridružite nam se odmah da biste stupili u kontakt s istomišljenicima i bili uvijek u toku
Telegram

Uživajte u ovim prethodnim predavanjima besplatno.

U sebi – kratki uvid u tečaj
U sebi – kratki uvid u tečaj

2. Poglavlje, Lekcija 4: Korak bliže iscjeljenju  napredni tečaj s Petrom BrzovićSada je vrijeme da počnete integrirati i vježbati ovo znanje sinergijski i promišljeno!Krenuli smo! Pridružite nam se i vi ?Istupite korak dalje i kroz naprednu 6-tjednu interaktivnu...

Snimka live poziva
Snimka live poziva

Petra odgovara na pitanja i... dijeli s nama više na tematici promjene, motivacije, kako reagirati u doticaju s okolinom i zašto je toliko bitno da se zauzmemo za sebe. ??  Vrijeme je sada! U ponedjeljak, 10. listopada, imate priliku započeti proces...

Često postavljana pitanja

Kada i gdje se događa uvodni trening?

Uvodni online tečaj “Kroz sebe do sebe” odvija se online, u vašem domu ili gdje god se nalazite. E-mailom ćete svakodnevno primati besplatnu video vezu, počevši od 03.10.2022.

Koliko dugo mogu gledati videozapise?

Svaki videozapis možete gledati do nedjelje 09.10.2022.

Je li besplatni uvodni trening "Kroz sebe do sebe" zaista potpuno besplatan?

Da, gledanje besplatnih videozapisa koje primate putem emaila ne košta ništa.

Jesu li svi videozapisi na hrvatskom?

Svi videozapisi imaju sinkronizirani hrvatski glas, a dostupni su i u originalu s hrvatskim titlovima, tako da možete odabrati koji želite.

Kako mogu podijeliti ovo iskustvo sa svojim prijateljima?

Jednostavno možete prijateljima i obitelji poslati vezu do videozapisa koji su vam se svidjeli ili do stranice za prijavu. Čim se prijave, i oni mogu gledati te videozapise.

Ako se želite besplatno pridružiti našoj zajednici, pogledajte tipke društvenih mreža na dnu ove stranice ili gornji segment.

Imam sjajan doseg (newsletter, račun na društvenim mrežama, časopis, portal, itd.) I mogao bih zamisliti da profesionalno marketinšem događaj. Kako mogu doprinijeti?

Imamo pridruženi Affiliate program u kojem se možete prijaviti kao affiliate partner i tako dobiti proviziju za svaku kupnju cijelog 8-tjednog tečaja “Kroz sebe do sebe​”. Ovdje ćete pronaći sve potrebne informacije: Postanite naš partner!