Čestitamo! Vaša je narudžba potvrđena!

Tako smo sretni što ste odlučili nastaviti svoje putovanje s nama!

Važne informacije prije no što krenemo!

Napredni tečaj “U sebi” kreće 06.03.2023.!

Kategorija “Prvi korak” otvara se 24.12.2022.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pažljivo pročitajte ovu stranicu i slijedite upute.

Ovdje se nalaze sve potrebne informacije za pridruživanje ovom online programu! Uskoro dobit ćete e-mail s podacima za prijavu, kao i svim informacijama koje su vam potrebne kako biste što prije započeli.

Evo kako je lako započeti s tečajem:

Vaš tečaj čeka vas na Kajabiu

Pronađite svoj tečaj u svom Kajabi računu. Ukoliko ste koristili drugu e-mail adresu za prijavu, dobit ćete vaše prijavne podatke za pristupiti vašem tečaju na “Kajabiu”, čim je uplata potvrđena.

Molimo vas potražite email od “younity LLC” – enpsionline@t.kajabimail.net

Ako ste koristili istu adresu s “Kroz sebe do sebe”, vaš tečaj čeka vas već na Kajabiu.

Krećemo 06.03.2023.!

Napredni tečaj kreće 06.03.2023. Stoga imate taman vremena ponoviti još jednom tečaj “Kroz sebe do sebe” 🙂 Pripremite se na napredni tečaj, osvježite svoje znanje i iskusite koliko ste se pomakli od prvog puta kada ste prolazili tečaj ❤

Veselite se

Sada se možete veseliti svom tečaju, novim spoznajama i sljedećem koraku na vašem putu s nama!

Često postavljanja pitanja (FAQ)​

Prošlo je 2 sata, i dalje niste primili naš e-mail?

Molimo Vas provjerite mapu s neželjenom poštom. Ako upotrebljavate Gmail, trebali biste provjeriti i mapu “Promocije” ili “Cijela pošta”. Za najbolji učinak spremite naš e-mail (croatia@younity.one) u svoje kontakte kako biste bili sigurni da ćete vidjeti naše poruke.

I dalje nema e-maila, čak nakon provjere promocijskih i ostalih pretinca?

Ako nakon 2 sata ne primite e-mail s potvrdom registracije, obratite nam se na: croatia@younity.one  rado ćemo Vam pomoći.

Koliko dugo ću imati pristup tečaju?

Jednom otvorene, sve lekcije ostaju vam trajno dostupne. Možete im pristupiti kad god želite, proći kroz materijale vlastitim tempom i ponoviti materijal i cijeli tečaj koliko god puta želite i u vrijeme koje vam najviše odgovara.

Mogu li ga gledati kad god poželim?

Da, nakon što je Lekcija započela, možete pristupiti svim materijalima kad god želite i možete ih proći vlastitim tempom i ponoviti koliko god puta želite.

Kada će moje lekcije biti spremne za gledanje?

Svaka se lekcija otvara na temelju rasporeda tečaja. Taj raspored možete pronaći unutar svog tečaja, u kategoriji “Prvi korak”.

Na kojem su jeziku materijali?

Svi materijali su dostupni na hrvatskom.

Kako izgleda tečaj u vremenskom okviru?

U ponedjeljak, 06.03.2023., započet ćemo s prvim poglavljem. Od tada dalje novo poglavlje bit će objavljeno svakog tjedna tijekom 6 tjedana. A svakoga dana otvarat će se dnevne lekcije sa zadatcima za taj dan.

Kada će se održavati Zoom pozivi?

Zoom pozivi održat će se jednom tjedno, u večernjim satima, u trajanju od otprilike 2 sata. Točan dan u tjednu i raspored objavit ćemo naknadno. (u travnju ili početkom svibnja)

Tečaj se plaća bankovnom uplatnicom - što sada?

Primit ćete e-mail s podacima za prijavu nakon što je se transakcija provede kroz sustav i potvrda iste sjedne u Elopage (vrši se automatski, nema potrebe da šaljete potvrdu). Potvrda uplate uobičajeno traje od 2-10 radnih dana – dok se ne provede plaćanje između banaka.

Bez brige, vaš tečaj čekat će vas na Kajabiu.