Napredni 6-tjedni online tečaj

 

Vrijeme je da idemo korak dalje! Nova grupa 06.03.2023.

Istupite korak dalje i kroz naprednu 6-tjednu interaktivnu radionicu uvedite svjesnost u svaki segment svog života

Sada smo spremni za novu razinu rada na sebi: ulazimo u duboke i naprednije meditacije, integriramo sve dijelove sebe te razvijamo svoju intuiciju, viziju i jasnoću postojanja! Dotaknite svoje snove i prigrlite svoje istinsko biće uz ovaj šestotjedni napredni tečaj

 

Osigurajte svoje mjesto sada!

Napredni tečaj je krenuo s prvim poglavljem 06.03.2023.!

Pridružite se i vi

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Napredni online tečaj u 5 nivoa

produbljujemo svoje znanje, uvodimo nove dnevne i životne prakse, povezujemo i širimo svoje energetske centre te stvaramo nove odnose sa sobom, drugima, domom i svime što nas okružuje!

Nastavite istraživati holističke procese i suptilne poruke vašeg bića uz pomoć Petre Brzović, te posebno osmišljenih i integriranih naprednih vježbi, meditacija i preciznih uputa.

Ova životna vježbaonica svjesnosti vodi vas kroz sljedećih 5 koraka:

Ovako je strukturiran vaš program

Dublje istražite neispričane priče vaših energetskih centara, izradite putokaz do svojih podsvjesnih uvjerenja, spoznajte širu sliku i naučite osjetiti istinsko iscjeljenje kroz mudrost – sve kroz personalizirane upute, praktične vježbe, izravno vođenje i meditacije!

Video Predavanja

U ovim predavanjima Petra ulazi dublje u povezanost svih razina našeg bića, otvara vrata razvijanju intuicije te dijeli svoje iskustvo u radu s ljudima. Integrirajte svoje znanje na novoj razini.

Napredne Meditacije

Sada je vrijeme da uđemo u svoju praksu i nadogradimo iskustvo. S ovim naprednim meditacijama integriramo izgubljene dijelove sebe, vraćamo se svom srcu, duši i širimo u prostranstva. Iskusite sebe u beskonačnosti, progledajte zatvorenih očiju i otkrijte ono mjesto koje se skriva u vama – mjesto gdje leže svi odgovori i sva pitanja.

Svakodnevni zadaci za integraciju

Kroz ove kratke i jasne zadatke, uvodite iz dana u dan svjesnost i zabavu u svoj život. Iskusite neočekivano, istražite nepoznato i otkrijte kako u sebi nosite čaroliju života!

Vođena putovanja u sebe

Tijekom naših live poziva, Petra će nas odvesti na duboka putovanja u našu nutrinu. U onaj svijet kojeg skrivamo u sebi. Iskusite nove dimenzije sebe, pronađite i prigrlite sve svoje boje, te otpustite sve terete koje nosite sa sobom. Ova su čudesna putovanja u srž našeg bića toliko moćna i transformirajuća, da im jednostavno nema opisa. Ona se mogu jedino iskustveno spoznati.

Rad sa tijelom

Svoju praksu sada nadograđujemo ciljanim laganim vježbama disanja i pokreta. Otvaramo dodatno svoje energetske centre, potičemo protok i pomažemo kolanju te balansiranju energije u našem tijelu. Iskusite lakoću kretanja! A za naprednije vježbače, imamo i posebne sekvence po svakom centru.

Nova grupa je spremna – iskoristite priliku!

Pridružite nam se u nastavku ove životne avanture i naučite se prepustiti otvorenosti prema čarima svjesnog života u protoku i obilju.
Otkrijte svoju autentičnu snagu, spoznajte svjetlost u vama i osjetite viši smisao i povezanost sa božanskim u nama.

Samo na ograničeno vrijeme

349

umjesto

699

također dostupno u 3 ili 6 rata!

… i osigurajte neograničen pristup!

Nastavljamo zajedno s punim povjerenjem u život!

Za sve polaznike ovog tečaja osiguran je ekskluzivan pristup mnogim dodatnim sadržajima koji su posebno dizajnirani da vas još bolje podrže pri oblikovanju vašeg autentičnog života i skoka u novo!

6-tjedni napredni online tečaj “U sebi” s Petrom Brzović u trajanju od 6 tjedana – poklonite si doživotan pristup nadahnjujućim lekcijama i iskustveno spoznajte suptilne poruke vaših energetskih centara. Integrirajte nova znanja o holističkom pristupu, naučite pronaći i razumjeti skrivene poruke svoje podsvijesti i otvorite vrata čudima života.
699 €
4 potpuno nove meditacije s Petrom Brzović – dodatno će razviti vašu intuiciju, viziju i jasnoću, povesti vas na putovanje u sebe i pomoći vam da ih reorganizirate, aktivirate i harmonizirate svoje biće mudrošću.
159 €
Svakodnevni zadatci za integraciju sa zabavnim zadacima i vježbama koje će vam pomoći pristupiti vašoj podsvijesti i primijeniti nova znanja u vaš svakodnevni život.
39 €
Pokrenite tijelo uz Body Flow vježbe i naučite svakodnevno pokretati energiju u svom biću
179 €
Audio datoteke – Sve lekcije mogu se preuzeti u audio verziji. Možete skinuti čitav tečaj na vaš mobilni telefon i slušati ga u pokretu i izvan mreže.
29 €
Poseban Bonus – Utjelovite promjenu sa 7 dodatnih meditacijskih podloga – po jedna za svaki energetski centar!
97 €
Bonus 5 POZIVA UŽIVO s Petrom – Postavite pitanja i zaronite u duboke vođene procese s Petrom uživo!
159 €
Bonus – Sigurno mjesto za dijeljenje – Privatna grupa isključivo za ovaj tečaj – Povežite se s grupom osviještenih ljudi koji kreiraju svoju stvarnost za najviše dobro
117 €
Bonus Yoga po energetskim centrima – osjetite čari yoge i naučite kako se pokretom povezat sa svojim energetskim centrima
129 €
Bonus – Meditacija iznenađenja! Skrojena i snimljena upravo za vas i ovu grupu!
17 €

Ukupna vrijednost

1624 €

Naša redovna cijena

699 €

Posebna ponuda

349 €

Sada je vrijeme da počnete usvajati i vježbati ovo znanje sinergijski i promišljeno!

Nabavite odmah ovaj cjeloviti paket za jednokratnu promotivnu cijenu:

... i dobijte neograničen pristup!

349

umjesto uobičajenih

699

ili u 3 ili 6 praktičnih mjesečnih obroka!

BODY FLOW – tijelo u pokretu

Koliko je vaše tijelo vaš hram, saznat ćete kroz ove divne vježbe disanja i pokreta. Neovisno o vašem fizičkom stanju, ove vježbe mogu raditi svi. Otvorite protok energije u svom tijelu i uvedite sklad i mir. Zaokružite svoje putovanje ovim oslobađajućim vježbama!

U SEBI – tjedni LIVE rad s Petrom!

Preko 10 sati druženja s Petrom!  Nalazimo se jednom tjedno, u trajanju od 2 sata!  U ovim Live Zoom Pozivima s Petrom, ulazimo u nove dimenzije sebe, imamo priliku iskustveno spoznati svoju nutrinu, svoje biće i integrirati sve dijelove sebe. Ovaj je proces toliko moćan i oslobađajući, da vas jednostavno moramo povesti na ovo putovanje!

Pridružite nam se!

Vaše jamstvo

Isprobajte ovaj tečaj i odlučite sami

Petrino iskustveno znanje o povezanosti našeg uma, osjećaja, energetskih centara i svega što se trenutno događa u tijelu kao odraz onoga što se trenutno događa u našem životu vodit će vas kroz svaki tjedan. Njena intuicija i napredne meditacije sigurno će vas oboriti s nogu!

Zajedno zaranjamo u dubine našeg bića, te integriramo izgubljene dijelove sebe. Mijenjamo svoju stvarnost i svoju okolinu!

Pokušajte – iskoristite priliku i isprobajte! Ako u roku od 2 tjedna od početka tečaja primijetite da to nije za vas, kratko nas kontaktirajte i odmah ćemo vam vratiti cjelokupni iznos! Isprobajte na 14 dana!

Za mali kućni proračun:

Prikladno plaćanje na rate!
Osigurajte tečaj i prikladno platite u tri ili šest mjesečnih rata!

Ne bi trebalo propasti zbog novca!

Jeste li trenutno u teškoj financijskoj situaciji i ne možete si priuštiti ovaj tečaj? Popunite ovu anketu, i ukratko nam opišite svoju situaciju – a mi ćemo nastojati pronaći način da vam ovaj program učinimo dostupnim. Anketu možete pronaći ovdje.

“Intenzivni dani koji stvaraju bazu i služe kao primjer kako bi uvijek trebali živjeti: svjesno, snažno, beskompromisno… da nam svaki trenutak, svaka situacija, emocija, služe kao stepenica u spoznavanju sebe i svog istinskog puta u ovom Životu.”
– Elena

 

Sada je vrijeme da počnete usvajati i vježbati ovo znanje sinergijski i promišljeno!

Nabavite odmah ovaj cjeloviti paket za jednokratnu promotivnu cijenu:

... i dobijte neograničen pristup!

349

umjesto uobičajenih

699

ili u 3 ili 6 praktičnih mjesečnih obroka!

Petra Brzović

… je intuitivna terapeutkinja sa snažnim zaleđem u mnogim disciplinama u kojima je certificirana. Vodi radionice i seminare diljem svijeta koji su nastali kao rezultat njenog dugogodišnjeg iskustva u radu kao terapeutkinje i učiteljice joge – oni su fuzija raznih iscjeljujućih tehnika što ih čini jedinstvenima, intuitivnima i oslobađajućima.

Kao članica edukacijskog odbora Instituta Michael Newton i instruktorica, Petra nadzire i podučava terapeute širom svijeta, pomažući im da nauče kako pomoći drugima da ozdrave te promjene sebe i svoje živote. Ako se osjećate pozvanim da se pridružite ovom putu, slobodno nas kontaktirajte u vezi budućih edukacija.

Također aktivno sudjeluje na Body&Mind konferencijama, seminarima i treninzima, prati najnovija istraživanja u području medicine uma i tijela, te strastveno provodi istraživanja svjesnosti te korelacije mozga, tijela i duše s međunarodnim timom znanstvenika i liječnika.